Asperge recepten

Flammkuchen met asperges, beenham en ei

Groen en paarse asperges | 1 persoon | 15 minuten

Ingredienten

  • 1 flammkuchenbodem
  • 30 gram beenham in blokjes
  • 2 gekookte eieren in stukjes
  • 30 ml crème fraîche
  • 50 gram oude kaas geraspt
  • 4 stuks kleine groene asperges
  • 2 paarse asperges

Bereidingswijze

  1. Verwarm bij voorkeur een pizza sten in de oven op 250 graden. Anders kan dit ook op een met bakpapier beklede bakplaat
  2. Verdeel de crème Fraîche over de bodem met een kwast
  3. Verdeel daarna alle andere producten behalve de paarse asperges en breng op smaak met peper, zout en olijfolie.
  4. Bak de flammkuchen 3-4 minuten in de oven.
  5. Garneer af met de asperge linten.
Visual_website