Wie vindt het witte goud?

Aspergeliefhebbers opgelet! Verdeeld over Limburg zijn deze week ‘witte goudstaven’ te vinden. Deze staven zijn goud waard, namelijk het witte goud. De vinders kunnen de witte goudstaaf, na melding bij Aspergegilde Limburg, bij een aangewezen aspergeteler inwisselen tegen een heerlijk aspergepakket. Hints over de vindplaatsen worden gegeven via onze Facebook en Instagram accounts van Aspergegilde Limburg.

Limburg is dé aspergeprovincie van Nederland. Het aspergeseizoen dat loopt van maart t/m juni is momenteel in volle gang. Om extra aandacht te geven aan dit gezonde seizoensproduct, hebben wij de witte goudkoorts-actie opgezet. De witte goudstaven zijn te vinden in de aspergegemeentes van Limburg. De eerlijke vinders kunnen zich melden het secretariaat van Aspergegilde Limburg. Wij geven vervolgens aan bij welke aspergeteler in de omgeving de witte goudstaaf kan worden ingewisseld voor een heerlijk aspergepakket.

De Limburgse aspergesector werkt sinds dit jaar samen onder de noemer Aspergegilde Limburg.
Onze vereniging omvat de gehele aspergeketen, van telers en kwekers tot toeleveranciers en andere belanghebbenden. Aspergegilde Limburg komt voort uit het AspergeGilde Peel en Maas, dat met het vizier op de toekomst heeft besloten op te schalen naar een Limburg breed platform. Wij zetten ons in voor (1) Belangenbehartiging voor de aspergesector, (2) Kennisdeling en ontwikkeling van een netwerkomgeving en (3) het stimuleren van generieke aspergepromotie.

Neem voor meer informatie contact op via info@aspergegildelimburg.nl.

"Aspergegilde Limburg, dé vereniging voor de gehele aspergeketen"

Meer nieuws

Aspergegilde Limburg en college B&W Nederweert bezoeken Bovers Asperges

Lees meer >

Aspergegilde medeorganisator Aspergediner in Nieuwspoort

Lees meer >

De tijd van het witte goud, de asperges, is aangebroken.

Lees meer >